Nudging i IT-organisationer

Bankdata Silkeborg, Stagehøjvej 30, 8600 Silkeborg
Dato: 07. maj 2019 kl. 09:00 til 07. maj 2019 kl. 16:00
Pris: 750,00 kr.
Udsolgt
Tilmeldingsfrist: 15.04.2019

Temadag: Deltag på temadagen og nå et skridt nærmere rollen ’adfærdsarkitekt’ i it-afdelingen. Kurset giver først en teoretisk indføring i adfærdsøkonomi og nudging, hvorefter vi bruger eftermiddagen på at arbejde med praktiske eksempler på, hvordan it-organisationen kan bruge nudging i tilrettelæggelsen af arbejdsprocesser, servicedesign og træning.

Som deltager på temadagen opnår du og din virksomhed:

  • Indsigt i forskellen på det rationelle og det ’menneskelige’ menneske
  • Forståelse for en række af de konkrete områder, hvor vores intuition spiller os et puds
  • Indblik i forskellige kategorier af ’nudges’ (intuitive tilskyndelser)
  • Indsigt i en række enkle mekanismer og værktøjer, som kan føre til reel adfærdsændring i din virksomhed inden for områder som arbejdsprocesser, servicedesign og træning – områder som traditionelt byder på organisatoriske udfordringer og tilbagefald.
  • Når du går hjem, har du taget første skridt på vejen mod rollen som adfærdsarkitekt i it-afdelingen.

It-professionelle er ofte rationelt orienterede, og det smitter af på vores måde at lede og organisere på. Men både vi, vores samarbejdspartnere og brugere opfører os jo i virkeligheden langt fra rationelt. Derfor kommer vores forsøg på målstyring, procesorientering, servicedesign og træning jævnligt til kort.

Kan vi indrette vores arbejde, ledelse og løsninger på en måde, så at vi tager højde for vores (til tider uhensigtsmæssige) irrationelle måde at tænke og handle på? Og måske endda udnytte vores intuition til fælles bedste?

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med ledelse, processer og design.

Du skal medbringe egen pc til kurset, da undervisningsmateriale sendes ud digitalt på mail inden kurset.

Underviser

Christian F. Nissen har 30 års erfaring med ledelse og processer i it-organisationer.

Han er international anerkendt specialist i it-service management og -governance og er blandt andet initiativtager til itSMF Danmark, forfatter til den officielle grundbog i ITIL (udgivet på 6 sprog), medlem af fagrådet for it-service og drift i Dansk IT og tidligere bestyrelsesmedlem i Dansk IT. I 2015 modtog han Dansk IT’s ildsjælspris, og tidligere har han modtaget guldmedalje fra Københavns Universitet.

Til daglig er han ejer af CFN Consult ApS, der tilbyder rådgivning og træning inden for ledelse og styring af it.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.


 

Foredragsholder

Christian F. Nissen

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail