Cybersikkerhed i praksis

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 11. april 2019 kl. 09:00 til 11. april 2019 kl. 16:00
Pris: 750,00 kr.
Ledige pladser: 17
Tilmeldingsfrist: 26.03.2019

Kurset er for dig, der ønsker et casebaseret indblik i cybertruslen og cybersikkerhed ud fra en praktisk vinkel og med kyndig gennemgang af erfarne specialister med mange års hands-on erfaring fra cyberoperationer i statens tjeneste og fra store danske virksomheder.


Udbytte

Deltagerne får:

  • Et nuanceret og afbalanceret indblik i de mest almindelige trusler og faldgruber, når det kommer til cybersikkerhed
  • En forståelse for de grundlæggende elementer i et effektivt cyberforsvar
  • Håndgribelige råd og gode spørgsmål og krav at stille både internt og eksternt for at få mest sikkerhed for pengene
  • Tekniske demonstrationer og anbefalinger til eventuelt selv at begynde at beskæftige sig teknisk med cybersikkerhed

Mere om kurset

Truslen fra hackere er en generel udfordring for alle virksomheder og en specifik trussel mod nogle virksomheder. Men det er ikke alle hackere, der er lige dygtige, eller alle angreb der er lige avancerede. Det er heller ikke alle virksomheder, som er lige udsat. Der er vigtige nuancer.

Det samme gælder modforanstaltningerne. Nogle er bedre end andre: Der findes noget, man bør gøre før andet, og som har den største effekt mod langt de fleste trusler.

Med udgangspunkt i en gennemgang af det generelle og specifikke cybertrusselsbillede for opportunistiske og målrettede hackergrupper gennemgår vi en række cases fra virkeligheden og undersøger, hvad der er gået galt - når det er gået galt - for bedre at kunne håndtere lignende udfordringer i fremtiden. Ud fra casene udleder vi de mest almindelige trusler og faldgruber, når det kommer til cybersikkerhed, og hvad man gøre for at få et effektivt cyberforsvar.

Kurset gør brug af tekniske demonstrationer og fokuserer på at fremme et debatmiljø blandt kursisterne, så alle kan lære af hinandens erfaringer.


Målgruppe og forudsætninger

Kurset henvender sig til it-specialister, som ønsker en praktisk casebaseret gennemgang af både cybertruslen og de bedste modforanstaltninger med henblik på at kunne deltage i en åben, afbalanceret og nuanceret dialog om cybersikkerhed på deres arbejdsplads.

Der forudsættes it-teknisk interesse, men ingen tidligere erfaring med cybersikkerhed.


Underviser

En erfaren cybersikkerhedsspecialist fra Langkjaer Cyber Defence.

Underviseren har mange års hands-on erfaring fra cyberoperationer i statens tjeneste og fra store danske virksomheder.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.


Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail