Hvad er Bitcoin og blockchain

Radisson Blu, Silkeborg, Papirfabrikken 12, 8600 Silkeborg
Dato: 10. april 2019 kl. 17:00 til 10. april 2019 kl. 19:30
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 19
Tilmeldingsfrist: 07.04.2019

Gå-hjem-møde: Vær på forkant med fremtiden og forstå, hvad bitcoin og blockchain handler om. Til arrangementet får du en dybere indsigt i blockchain teknologien, der ligger til grund for blandt andet bitcoin. Arrangementet vil være delt op i en teoretisk og en praktisk del.

I den teoretiske del lærer du mere om opbygningen af blockchain, og hvorfor disse repræsenterer en helt ny måde at gennemføre finansielle transaktioner. I den praktiske del får du mulighed for selv at lave transaktioner og efterfølgende se, hvordan de bliver inkluderet i en blockchain.

Du får:

  • grundlæggende forståelse af bitcoin
  • praktisk erfaring med blockchain transaktioner
  • introduktion til private blockchain
  • indsigt i mulighederne med blockchain – ud over valuta.

Underviser

Simon Ousager er naturvidenskabeligt uddannet, men han har beskæftiget sig med IT og programmering i de seneste år. Han er stifter af firmaet Paradigme Consult, der har specialiseret sig i bitcoin og blockchain. Hertil arbejder han med blockchain-app virksomheden Colorfly, som var først til at flytte ind i Finansforbundets nye Fintech-miljø.

Program:
Kl. 16.30: Kaffe og kage

Kl. 17.00: Selve arrangementet går i gang

Kl. 18.15: Sandwich

Kl. 18.45: Arrangementet fortsætter

Kl. 19.30: Tak for i dag.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Foredragsholder

Simon Ousager

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail