Bedre arbejdsliv med positiv psykologi

Legoland Hotel & Konference, Aastvej 10, 7190 Billund
Dato: 02. maj 2019 kl. 09:00 til 02. maj 2019 kl. 16:00
Pris: 250,00 kr.
Ledige pladser: 23
Tilmeldingsfrist: 01.04.2019
Temadag: Drømmer du om et arbejdsliv, hvor du oplever motivation, engagement og arbejdsglæde hver dag? Så er denne temadag lige noget for dig.

Positiv psykologi er videnskaben om det, der gør, at vi oplever glæde, meningsfuldhed og udvikler os, samtidig med at vi opnår bedre resultater og succes på jobbet. Det er store ord, men det er videnskabeligt bevist - og resultaterne er til at tage og føle på.

Denne kursusdag handler om at bruge positiv psykologi på jobbet, og du får konkrete, effektfulde værktøjer til et bedre arbejdsliv.
Kursets indhold:

  • Opnå flow og øget engagement
  • Lær dine topstyrker at kende, og brug dem i hverdagen
  • Opnå indre ro, så du kan holde hovedet koldt i en hektisk hverdag
  • Styrk samarbejdet med dine kollegaer – også dem, der ikke ligner dig selv
  • Se lyst på fremtiden - optimisme kan trænes.
  • Mental fitness – 10 konkrete veje til mere positivitet

Inden kurset vil du modtage en mail med instruktioner til at tage den internationalt anerkendte styrketest ‘VIA Survey of Character Strength’ på nettet. Testen identificerer dine fem topstyrker, som du derefter arbejder videre med under kurset. Som noget helt specielt for dette kursus, vil deltagerne modtage en udvidet dansk gennemgang af samtlige 24 styrker og en pdf med styrkekort.


Underviser:

Henrik Leslye er erhvervspsykolog, strategisk rådgiver og medejer af youcanstudy.dk. Han specialiserer sig indenfor positiv psykologi, teamsamarbejde, ledelse og kommunikation. Han er prisbelønnet underviser og kendt som en humoristisk formidler.

Forsikringsforbundets medlemmer skal tilmelde sig her .

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Chalotte Lund Stenbæk Sørensen

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 73

Send e-mail