Excel øvet - for studerende

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 28. januar 2019 kl. 17:00 til 28. januar 2019 kl. 20:00
Pris: 0,00 kr.
Venteliste
Tilmeldingsfrist: 28.01.2019

Kursus for studerende: Har du allerede styr på det basic i Excel, så kan du med dette kursus dygtiggøre dig endnu mere i regnskabsprogrammet, og blive mere attraktiv for fremtidige arbejdsgivere.

Excel er et af de mest anvendte Office programmer både på studiet og arbejdspladserne. Med Excel kan du spore data, oprette modeller til analyse af data, skrive formler for at udføre beregninger på disse data og meget mere.

Indhold
Det bliver gennemgået på dansk, i dansk version af Excel 2016. De engelske navne for formlerne bliver nævnt, hvis der er nogen der arbejder i engelsk version.
• Anvendelse af navngivning
• Datavalidering
• Formler

o Indirekte (indirect) formel
o Opslag (lookup) formel
o Indeks (index) formel
o Sammenlign (match) formel

Vigtigt!
Husk at medbringe din bærbare computer. Vi anbefaler at bruge din private bærbare pc, da virksomhedernes sikkerhedssystemer kan give udfordringer med at logge på eksterne netværk.

Hvis du medbringer din arbejdspc, anbefaler vi at du mindst en gang har været på et andet trådløst netværk end din virksomhed, så du er bekendt med, hvordan det gøres.

Du skal have en af følgende Office pakker installeret; 2007, 2010, 2013, 2016.
Kom 15 minutter før arrangementet går i gang, så du kan nå at komme på trådløst netværk.

Forudsætning
Kendskab til de grundlæggende emner i Excel og rutine i brugen af Windows forudsættes. 

Målgruppe
Dette kursus er for studerende medlemmer af Finansforbundet, der allerede har et grundlæggende kendskab til Excels funktioner, og gerne vil dygtiggøre sig yderligere.

Undervisere
Underviseren er fra Bosholdt, der siden år 2000 har uddannet, trænet og hjulpet mere end 40.000 kursusdeltagere med at optimere og effektivisere deres daglige arbejdsprocesser.

Program
16:45 Klargørelse af computere
17:00 Selve kurset begynder
18:30 Pause med sandwich
19:00 Kurset fortsætter
20:00 Tak for i dag

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Daniel Dalum-Larsen

Projektleder - Hvervning og Service

Markedsføring og Kommunikation, Markedsføring


Tlf. 32 66 14 30

Send e-mail