Opnå mere uden at slide mere - Vejle

Best Western ToRVEhallerne, Fiskergade 2, 7100 Vejle
Dato: 26. marts 2019 kl. 13:00 til 26. marts 2019 kl. 17:00
Pris: 1.000,00 kr.
Udsolgt
Tilmeldingsfrist: 14.03.2019

Kursus: Lær at bruge dine indre ressourcers potentiale til nye handlemuligheder, energi og mere overskud. Stigende konkurrence, øget kompleksitet og forandringshastighed stiller nye krav til din agilitet og robusthed.

De krav kan du håndtere med et personligt lederskab, da der ligger uanede mængder potentiale gemt i bl.a. intuition, tillid og evnen til at fokusere sin energi. Det handler ikke om at erstatte det analytiske, resultatorienterede og faglige, men om at kombinere elementerne og skabe resultater på nye måder med de ressourcer, som vi ikke er vant til at se potentialet i.

Forløbet giver dig træning i dine ’oversete og ubrugte’ ressourcer for at styrke din evne til, at:

 • opnå mere uden at slide mere
 • blive mere robust og agil
 • se nye handlemuligheder og blive i stand til at magte og overskue mere
 • være mere kreativ og løsningsorienteret frem for at fokusere på problemer og begrænsninger
 • bringe intuition og tillid ind i måden at gå til opgaverne, kollegaerne og kunderne – som supplement til intellekt og kontrol
 • styre din energi så du ikke bliver drænet for energi, når den er allermest nødvendig

Indhold

Forløbet gennemføres som et netværksbaseret udviklingsforløb over seks måneder med en halv undervisningsdag om måneden (første gang dog 5 timer):

 1. Du får det, som du fokuserer på og beslutter dig for – oplev, hvordan bevidsthed om dine ønsker og værdier hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger og gøre noget nyt.
 2. Personligt lederskab – træn din evne til altid at finde løsningsmuligheder, og opdag styrken, det giver.
 3. Skab balance mellem dine maskuline (yang) og feminine (yin) ressourcer, og bring dem i spil, så du står stærkere og mere solidt.
 4. Få energi til mere, og oplev udbyttet ved at styre din energi bevidst.
 5. Lær at være med det, som er – også det svære – så du ikke stagnerer men træner din evne til at se handlemuligheder, også når livet udfordrer dig.
 6. Opsamling på mål og læring – repetér de tankesæt og værktøjer, som har givet mest mening for dig, og konkretisér fokusområderne for din kommende udvikling.

 

Aktiviteterne veksler mellem oplæg fra underviseren, diskussioner i gruppen og individuel refleksion. Indhold og form taler til både hjerne, hjerte og krop, og al teori omsættes til din hverdag og udfordringer, så læringen bliver konkret. Du skal være åben for at prøve metoder af som f.eks. meditation og visualisering, og være indstillet på hjemmearbejde imellem modulerne.

Målgruppe:

Din baggrund er underordnet – forløbet kræver blot, at du har lysten og viljen til at udvikle dig, et åbent sind, og er parat til at give noget af dig selv til resten af gruppen.

Datoer og tidspunkt:

Dag 1 den 26. marts 2019 begynder kl. 12 - 17.

Dag 2 den 23. april 2019 begynder kl. 13 - 17.

Dag 3 den 21. maj 2019 begynder kl. 13 - 17.

Dag 4 den 18. juni 2019 begynder kl. 13 - 17.

Dag 5 den 27. august 2019 begynder kl. 13 - 17.

Dag 6 den 1. oktober begynder kl. 13 - 17.

Der vil være frokost kl. 11.30 på dag 1 og kl. 12.30 på dag 2-6.


Når du har tilmeldt dig dag 1 den 26. marts, er du automatisk tilmeldt alle andre dage.

Prisen på kr. 1.000,- er for alle 6 gange.

Underviser:

Anja Westy Larsen, tidligere management konsulent og HR udviklingschef i Københavns Lufthavne. Læs mere om Anja på https://kaiba.dk/

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Foredragsholder

Anja Westy Larsen

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail