Update for sagsbehandlere - Aarhus

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C
Dato: 04. december 2019 kl. 10:00 til 04. december 2019 kl. 16:00
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 16
Tilmeldingsfrist: 01.11.2019

Som sagsbehandler arbejder du på et grundlag, der kontinuerligt ændres. Der er sket meget siden vi sidste gang holdt vores opdaterende kursus ”Ansættelsesretslige nyheder” og/eller siden du gennemgik din sagsbehandleruddannelse.
Er du tillidsmand og arbejder med sagsbehandling, har du nu mulighed for at få opdateret din viden inden for ansættelsesretten.

Kursusdagen har fokus på den seneste udvikling. Materiale, opgaver og gennemgange vil være fornyet.  Kurset er relevant for alle, der arbejder med sagsbehandling også selvom du deltog sidste gang.

Undervisningen vil tage afsæt i cases og input fra deltagernes hverdag.
Du vil derfor skulle forberede dig ved at læse og løse en hjemmeopgave, og eventuelt læse relevant lovstof inden vi mødes.

På kurset får du bland andet:

• Opdateret viden om udviklingstendenser inden for ansættelsesretten, som du kan bruge i dit daglige virke som tillidsmand
• Forbedret evne til at identificere problemstillinger samt anvende relevant lovgivning og praksis med henblik på løsning af konflikter så tidligt i forløbet som muligt

Ønsker du mere information om kurset er du velkommen til at kontakte underviser Mette Bruun: mbr@finansforbundet.dk

Om underviser:
Mette Bruun arbejder som juridisk konsulent i Finansforbundets rådgivning og arbejder dagligt med personsager samt underviser på grund- og sagsbehandleruddannelsen.

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Camilla Striib Jensen

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 33

Send e-mail