Arbejdsmiljøtemadag - København

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 27. maj 2019 kl. 10:00 til 27. maj 2019 kl. 16:00
Pris: 0,00 kr.
Udsolgt
Tilmeldingsfrist: 24.05.2019

Styrk din personlige kommunikation som arbejdsmiljørepræsentant/arbejdsmiljøleder
 
Vil du blive bedre til at stille dig frem og få dine budskaber overbevisende ud over rampen?
 
Så er denne intensive temadag noget for dig. Du får seks grundlæggende kropssproglige teknikker til at fremstå sikkert og troværdigt, når du præsenterer. Du lærer, hvordan du skal stå og gebærde dig, så du fremtoner med stor overbevisning. Du får små retoriske formater, som gør det lettere at formulere dig skarpt og præcist. Og du lærer hvordan du bedst placerer dig ved et mødebord, når der eksempelvis skal forhandles aftaler på plads. Alle teknikker og formater er enkle at bruge og vil gøre din personlige kommunikation tydeligere og skarpere. Det bliver lettere for dig at vinde tilslutning til dine tiltag.
 
Udbytte

• Seks teknikker til at fremtone sikkert og troværdigt. Se et eksempel på en teknik her http://www.samtalekunst.dk/korridoren-en-simpel-teknik-til-at-fremstaa-sikker
• Fire retoriske formater, der gør dig overbevisende
• Løbende individuel feedback fra mig og fra de andre deltagere på din personlige fremtoning
 
Undervisningsformen
Formen er aktiv. 80 % af tiden foregår på gulvet, hvor I tre og tre arbejder målrettet med at få teknikkerne ind under huden. Der vil være eksempler hvor én performer for alle, for at demonstrere den synlige forskel teknikkerne skaber for den enkeltes performance. I opfordres til at filme hinanden med egne telefoner for at se virkningen selv. Alle teknikker understøttes af korte teoretiske pointer, om hvorfor det virker.
 
Forberedelse og forankring

Forud for kursusdagen modtager du en forberedelsesopgave, hvor du bliver bedt om at stille skarpt på centrale budskaber, som er vigtige for dig at komme igennem med i nær fremtid. I løbet af kursusdagen er det dine egne budskaber du træner, så træningen bliver relevant for de budskaber, der er knyttet til din rolle som arbejdsmiljørepræsentant.
 
Om Lene Kobbernagel
Selvstændig kommunikationsrådgiver, cand.mag. i teatervidenskab, uddannet systemisk konsulent, og forfatter til bøgerne Skuespilleren på arbejde (Frydenlund 2009) og Op på ølkassen (Gyldendal 2018).
 
Lene brænder for at få andres budskaber ud over rampen. Lene har siden 2011 trænet 500 ledere årligt fra mere end 90 virksomheder, og givet dem konkrete og effektive virkemidler til hvordan de påvirker med deres budskaber. Lene har været tilknyttet Finansforbundet siden 2012 og har trænet arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsmænd, ledere og ledige i, hvordan de sælger deres budskaber godt.

Til brug for udarbejdelse af netværksgrupper samt løbende kommunikation mellem deltagerne udarbejdes en deltagerliste med navn, mailadresse og arbejdsgiver, som sendes til alle deltagere. Navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte vil desuden blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet.

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Evy Grønvall

Administrator

Service og administration, Kredsadministration


Tlf. 32 66 14 32

Send e-mail