TM - Forhandlerkursus for trænede forhandlere dag 1

Kaløvig Center, Præstekravevej 46, 8410 Rønde
Dato: 24. april 2019 kl. 09:30 til 24. april 2019 kl. 16:30
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 16
Tilmeldingsfrist: 22.03.2019

Træn dine forhandlingsevner
- for erfarne forhandlere.

Vil du blive endnu bedre til at forhandle? Så tage med op kurset, der giver dig inspiration, viden og indsigt i centrale teorier, som du afprøver i praksis.

Tid og sted
Kurset afvikles over to dage, hvor første dag er den 24. april og den anden dag er den 22. maj. Begge dage afholdes på Kaløvig Center, Rønde. Når du tilmelder dig dette kursus er du automatisk tilmeldt begge dage.

Der får du med hjem
- Inspiration og viden om gode fremgangsmåder i dine egne forhandlinger
- Teoretisk indsigt i centrale fænomener i forhandlinger.
- Indsigt i at anvende dine umiddelbare præferencer for forhandlingsmetoder.
- Grundlag for bevist at vælge blandt flere forskellige personlige strategier i et forhandlingsforløb
- Teoretisk viden om og træning i konstruktivt samarbejde med eget bagland - hvordan håndterer du mandater, informationer mv. i forhold til baglandet.

Temaer
Initiativer op til et forhandlingsforløb
Her arbejder vi med en håndfuld initiativer, som du kan anvende i forbindelse med dine forhandlinger. Det er initiativer, der sparer tid og giver fremdrift i forhandlingerne.

Forhandlingsleder og analytiker
forhandlingsledelse er en kombination af ledelse og analyse. Det er vigtigt, at allle deltagere i et forhandlingsforløb har en fælles forståelse af forhandlingsledelse og de initiativer, forhandlingslederen tager.

Front og bagland - som hund og kat?
Vi belyser forholdet mellem forhandleren som frontperson og kollegaerne som baglandet, og vi gennemgår nofle af de typiske knaster i forhandlinger.

Samarbejde med modparten i forhandlingsprocesser
Design af hensigtmæssige forhandlingsprocesser er helt centralt for komplicerede forhandlingsforløb. Vi arbejder med temaer og muligheder i fælles forhandlings(proces)aftaler.

Kursusform og undervisere
Kurset vil veksle mellem teori og eksempler og tage udgangspunkt i deltagernes egne forhandlinger og indeholde enkelte korte oplæg, dialog på basis af detalgernes erfaringer og øvelser kombineret med tilbagemeldinger og dialog.

Mellem første og anden kursus anbefales det, at deltagerne så vidt muligt afprøver de anbefalinger, der er givet på førstedagen. Herudover gennemfører alle deltagerne en test, som medbringes på den 2. kursusdag.

Materialer
Deltagerne vil få udleveret materialer, øvelser etc

Underviser
Søren Viemose

Til brug for udarbejdelse af netværksgrupper samt løbende kommunikation mellem deltagerne udarbejdes en deltagerliste med navn, mailadresse og arbejdsgiver, som sendes til alle deltagere. Navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte vil desuden blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet.

 

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Katrine Skovbjerg

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 75

Send e-mail