Kunstig Intelligens: Lær at lave en chatbot

Helnan Marselis Hotel, Strandvejen 25, 8000 Århus C
Dato: 28. november 2018 kl. 16:30 til 28. november 2018 kl. 21:30
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 17
Tilmeldingsfrist: 21.11.2018

Vil du have indblik i, hvad kunstig intelligens kan bruges til, og vil du lære, hvordan man laver en chatbot? Så deltag i denne eftermiddagsworkshop, hvor vi stiller skarpt på mulighederne med kunstig intelligens og giver dig muligheden for selv at designe en chatbot.

På workshoppen lærer du, hvordan man designer en chatbot. En chatbot er en kunstig intelligens, som kommunikerer med brugeren og eksempelvis kan svare på spørgsmål om et produkt eller en ydelse. Kunstig intelligens anvendes i stadig højere grad i erhvervslivet i dag, og derfor efterspørger arbejdsgiverne kompetencer inden for området. Du behøver ikke at være IT-specialist for at arbejde med kunstig intelligens, da brugen af chatbots også handler om kommunikation og branding. Hvordan skal man for eksempel designe chatbottens personlighed, så den spiller sammen med virksomhedens brand?

Undervisningsform
Kurset er tilrettelagt som en workshop, hvor du undervejs prøver at designe en chatbot og får en grundlæggende introduktion til mulighederne med denne teknologi. Alle medlemmer af Finansforbundet kan deltage, og det kræver ingen forkundskaber at være med.

Vigtigt
Husk at medbringe din bærbare computer.

Program
16:00 Ankomst. Kaffe/te med snack
16:30 Workshoppen går i gang
18:00 Sandwich
18:30 Workshoppen fortsætter
21:30 Tak for i dag

Underviser
Cecilie Waagner Falkenstrøm er en ung kunstner, fremtidsforsker og iværksætter, som arbejder med kunstig intelligens. Hun er ph.d. studerende på Royal College of Art i London og grundlægger af ARTificial Mind, som udvikler kunstig intelligens personaer. Cecilie har skabt ARTificial Intelligence FRANK, som er blevet tildelt flere internationale priser: ”The Lumen Prize 2017”, ”The BCS Artificial intelligence Award” og det engelske Arts and Humanities Research Counsel’s ”TECHNE Award 2017”.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Foredragsholder

Cecilie Waagner Falkenstrøm

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail