Kunstig Intelligens: Lær at lave en chatbot

Matrikel1, Højbro Plads 10, 1200 København K
Dato: 31. oktober 2018 kl. 16:30 til 31. oktober 2018 kl. 20:30
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 18
Tilmeldingsfrist: 24.10.2018

Vil du have indblik i, hvad kunstig intelligens kan bruges til, og vil du lære, hvordan man laver en chatbot? Så deltag i denne 2-dages workshop, hvor vi stiller skarpt på mulighederne med kunstig intelligens og giver dig muligheden for selv at skabe en chatbot.

På to dage lærer du, hvordan man designer en chatbot. En chatbot er en kunstig intelligens, som kommunikerer med brugeren og eksempelvis kan svare på spørgsmål om et produkt eller en ydelse. Kunstig intelligens anvendes i stadig højere grad i erhvervslivet i dag, og derfor efterspørger arbejdsgiverne kompetencer inden for området. Du behøver ikke at være IT-specialist for at arbejde med kunstig intelligens, da brugen af chatbots også handler om kommunikation og branding. Hvordan skal man for eksempel designe chatbottens personlighed så den spiller sammen med virksomhedens brand?

På denne workshop får du mulighed for at lære om teknologien, mens du selv bygger en chatbot. Undervejs får du kendskab til funktioner, og hvilke overvejelser man må gøre sig i forhold til chatbottens design for at få succes med at bruge kunstig intelligens.

Datoer
Dag 1: 31. oktober
Dag 2: 7. november
Når du har tilmeldt dig dag 1, er du automatisk tilmeldt begge dage.

Vigtigt:
Husk at medbringe din bærbare computer.

Undervisningsform
Kurset er tilrettelagt som en workshop, hvor du undervejs designer en chatbot og løbende får en grundlæggende introduktion til mulighederne med denne teknologi. Alle medlemmer af Finansforbundet kan deltage, og det kræver ingen forkundskaber at være med.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Underviser
Cecilie Waagner Falkenstrøm er en ung kunstner, fremtidsforsker og iværksætter, som arbejder med kunstig intelligens. Hun er ph.d. studerende på Royal College of Art i London og grundlægger af ARTificial Mind, som udvikler kunstig intelligens personaer. Cecilie har skabt ARTificial Intelligence FRANK, som er blevet tildelt flere internationale priser: ”The Lumen Prize 2017”, ”The BCS Artificial intelligence Award” og det engelske Arts and Humanities Research Counsel’s ”TECHNE Award 2017”.

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail