Business Process Management

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 07. november 2018 kl. 09:00 til 08. november 2018 kl. 16:00
Pris: 1.150,00 kr.
Ledige pladser: 8
Tilmeldingsfrist: 22.10.2018

Kursus: Mange danske virksomheder har optimering og automatisering af forretningsprocesser på dagsordenen. Dette kursus tager afsæt i BPM og har fokus på at forbedre virksomhedens processer. Du får bl.a. en række forskellige metoder, værktøjer og best practise for procesoptimering, så du efter endt kursus kan overføre din læring direkte til virksomheden.

Hvornår kan man bruge Lean? Hvilke processer skal man automatisere? Hvornår og hvordan skal man diagrammere virksomhedens processer? Disse spørgsmål og mange flere får du svar på i kurset Business Process Management.

Kurset kommer også omkring, hvordan man laver en begrebsmodel, ser på om BPMS-værtøjerne er tilstrækkeligt modne til at blive taget i brug, og hvad man med fordel kan bruge dem til. Vi kigger også på, hvordan man styrer virksomhedens samlede procesindsats.

Undervisningen er varieret og berører relevante metoder, værktøjer og best practise for procesoptimering.

Undervisningsform

Kurset er tilrettelagt med henblik på at opnå størst mulig læring og indeholder både inspirationsindlæg, deltagernes egne refleksioner og praktiske øvelser.

Program

For at sikre, at dokumentationen bedst muligt kan komme til at understøtte forretningen, er der et stort fokus på at kravsætte sine behov til it korrekt. Du bliver også introduceret til de mest gængse teknologier inden for BPM, herunder:

  • Introduktion til BPM
  • Proceskortlægning
  • Procesoptimering
  • Begrebsmodellering
  • Optimering af forretningsprocesser gennem it
  • BPM Suites

Udbytte

På kurset Business Process Management lærer du relevante metoder og værktøjer at kende, så du kan gå konkret og systematisk til værks i virksomheden, når det gælder om at forbedre dens processer.

Målgruppe & forudsætninger

Kurset Business Process Management henvender sig til personer, der skal arbejde med BPM og gerne vil vide, hvordan man kommer fra dokumentation og planer til implementerede løsninger.

Det kan være projektledere og projektdeltagere i procesoptimeringsprojekter, it-arkitekter og forretningseksperter, der gerne vil vide, hvordan man konkret arbejder med kontinuerlige procesforbedringer, og hvordan it kan understøtte en BPM-indsats.

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger.

Underviser:

Underviser på kurset Business Process Management er May-Britt Højgaard, som er partner i it-konsulenthuset Devoteam. May-Britt har mere end 20 års erfaring i it-branchen som konsulent, hvor optimering af virksomhedens processer, ligesom koblingen mellem it og processer, har været et gennemgående tema. Senest har May-Britts indsats været fokuseret på at sætte Business Process Management i sammenhæng med Digital Transformation. May-Britt er en stærk facilitator og kommunikator, som kommer igennem med sine budskaber, og får målgrupper engageret og motiveret.

Overnatning:

Kurset er uden overnatning.

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for deres afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Foredragsholder

May-Britt Højgaard

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail