Ny viden på en time - IT specialist på finansområdet – har du de rigtige kompetencer?

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 21. november 2018 kl. 08:00 til 21. november 2018 kl. 09:00
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 42
Tilmeldingsfrist: 06.11.2018

Morgenmøde: Arbejder du med IT -  fx som udvikler eller programmør? Så er det nu, du skal overveje, om dine kompetencer modsvarer fremtidens krav til dig som medarbejder.

Få overblik over fremtidens EU standarder for IT-kompetencer og jobprofiler. Hensigten med standarderne er at tackle manglen på IT-kompetencer i Europa og øge bevidstheden om de muligheder, der er for at styrke kompetencerne.
Se, hvordan du med EUs gratis tools kan mappe dine kompetencer og danne din personlige profil med kompetencer, færdigheder og viden. Brug overblikket strategisk eller i arbejdet med din egen udvikling og til udviklingssamtaler med din ledelse.

På dagens event bliver der tid til at lave et eksempel på en kompetenceafklaring, som vi diskuterer i plenum. Og når du kommer hjem er du klar til at udarbejde din egen profil.

Oplægsholder:

Philip Heller-Christensen er udviklingschef hos DANSK IT som er Danmarks største uafhængige forening for IT professionelle. På KEA har Philip som adjunkt undervist på uddannelsen professionsbachelor i IT og økonomi. Philip er en passioneret underviser og specielt draget af områder i krydsfeltet mellem forretning og IT.

Program

7.30 - 8.00 Morgenmad

8.00 Arrangementet begynder

9.00 Tak for i dag

 

Vi gør opmærksom på, at navn- og mailoplysninger på alle tilmeldte til dette arrangement vil blive videregivet til underviser, kursusudbyder og konferencested til brug for afvikling af arrangementet. Vi deler ikke dine oplysninger med de øvrige kursusdeltagere.

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail