Arbejd professionelt med LinkedIn

Radisson Blu, Scandianavia, Amager Boulevard 70, 2300 København S
Dato: 27. november 2018 kl. 17:00 til 27. november 2018 kl. 20:00
Pris: 0,00 kr.
Venteliste
Tilmeldingsfrist: 25.11.2018

Gå-hjem-møde: Lær at bruge LinkedIn til at holde styr på dine professionelle kontakter og gøre dig selv og dine kompetencer mere synlige.
Arrangementet er for dig, der har et begrænset kendskab til LinkedIn, men gerne vil have mere ud af platformen. Du får styr på de gratis muligheder og lærer at bruge LinkedIn professionelt.

LinkedIn har i dag over to millioner brugere alene i Danmark, og platformen har udviklet sig fra at være en CV-database til et medie med fokus på faglighed og netværksopbygning. LinkedIn kan derfor bidrage positivt til dine karrieremuligheder, og gå-hjem-mødet giver dig værktøjerne til at udnytte potentialet maksimalt.

Det får du

  • Kort om LinkedIn – fakta og brug
  • Mulighederne på LinkedIn
  • 10 tips til den professionelle profil
  • Sådan opbygger og vedligeholder du dit netværk
  • Forstå de forskllige former for opdateringer fra din profil 
  • LinkedIn-grupper – hvordan og hvorfor?
  • Personlige målepunkter i dit fremtidige arbejde med LinkedIn.

Vigtigt

Husk at medbringe din private bærbare computer, da virksomhedernes sikkerhedssystemer kan give problemer med at logge på eksterne netværk. Hvis du alligevel medbringer din arbejds-pc, anbefaler vi, at du har prøvet at gå på et andet trådløst netværk end din virksomhed, så du er bekendt med, hvordan det gøres.

Hvis du ikke har en pc, kan du medbringe en tablet. Vær opmærksom på, at iPad ikke vil give det optimale udbytte. Du skal have oprettet en LinkedIn profil inden arrangementet for at opnå det optimale udbytte.

Kom 15 minutter, før arrangementet går i gang, så du kan nå at komme på trådløst netværk.

Undervisere på forløbet

Nicolai Hæggelin er stifter af Digital Works og har anvendt LinkedIn siden 2004. Han har trænet mere end 10.000 personer i professionel brug af LinkedIn og er forfatter til bøgerne ”Arbejd professionelt med LinkedIn” og "B2B SOCIAL SELLING EXECUTION".

Katrine Grønsund er Digital Manager hos Digital Work. Hun har en kandidat fra CBS, og har tidligere været i Nykredits digital - og marketingafdeling. Hun arbejder i dag i Digital Works, hvor hun hjælper kunder med at skabe en værdifuld tilstedeværelse på digitale og sociale medier – særligt med fokus på LinkedIn. 

Program

Kl. 16.30: Kaffe og kage
Kl. 17.00: Selve arrangementet går i gang
Kl. 18.30: Sandwich
Kl. 19.00: Arrangementet fortsætter
Kl. 20.00: Tak for i dag.

 

Foredragsholder

Nicolai Hæggelin

Foredragsholder

Katrine Grønsund

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Monica Christiansen

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 13 98

Send e-mail