TM Temadag - Fremtidens digitale arbejdsmarked - Aarhus

Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C
Dato: 12. november 2018 kl. 09:30 til 12. november 2018 kl. 17:00
Pris: 0,00 kr.
Udsolgt
Tilmeldingsfrist: 16.10.2018

Fremtidens digitale arbejdsmarked

Er du klar til at tale om den digitale fremtid i din virksomhed?
På årets TM-temadag skal vi kigge ind i den digitale fremtid. Vi skal kigge på de digitale muligheder, der ligger lige for, men også tage på en imaginær rejse ud i fremtiden. Er du klar til at tage med?


Dagen indledes med at Ernst & Young holder et oplæg om konkrete erfaringer med den digitale arbejdsplads – Hvor er teknologien i dag og hvor er vi på vej hen? Efter oplægget faciliterer E&Y en to-delt workshop. Den første del kommer til at handle om identifikation af fremtidens kunder og de der af følgende udfordringer. I den anden del kommer vi til at kigge på løsninger i forhold til fremtidens kundehåndtering.

Med afsæt i formiddagens program skal vi efter frokost arbejde med ambassadørskab som TM. Som TM er du kollegaernes mand/kvinde og skal både forstå, anerkende og repræsentere skepsis overfor udvikling, som de ikke ønsker. Som TM skal du tænke strategisk og være et skridt foran. Derfor er TM også en ambassadør for ideen om at gå proaktivt og positivt ind i nye udfordringer i virksomheden og i arbejdslivet. Gennem oplæg og øvelser ser vi på, hvordan du som TM arbejder analytisk og personligt med motivation og historiefortælling.

På dagen retter vi også fokus på, hvordan du konkret, kan være med til at sætte den digitale dagsorden.

Program for dagen:
09.00 – 09.30 Ankomst Kaffe og brød
09.30 – 10.45 Oplæg og workshops v. E&Y
10.45 – 11.00 Formiddagspause
11.00 – 12.30 Workshops og afrunding v. E&Y
12.30 – 13.15 Frokost
13.15 – 16.15 Oplæg og øvelser v. DeltagerDanmark
16.15 – 17.00 Afslutning v. Torben Folke Månsson (Finansforbundet)

Oplægsholdere og undervisere:
Ernst and Young:

  • Søren Plaugmann: er ansvarlig for Enterprise Intelligence teamet I den Nordiske Advisory service linje. Søren har mere end 12 års erfaring indenfor Business Intelligence feltet og har 15 års konsulent erfaring og har været udvalg som trusted advisor for adskillige større projektor indenfor den finansielle sektor.
  • Sanne B Friis-Olsen: ansvarlig for FSPI. Tidligere har Sanne været productowneri MobileLifehos Danske Bank, som ansvarlig for udvikling og implementering af digital kundeerfaring og automatisk kreditbeslutningsmodeller for realkreditlån.
  • Omar Sultan Butt: Manager i EY’sFinancial Services Performance improvementteam. Omar har mere end 5 års erfaring fra den finansielle sektor med intensivt arbejde indenfor Strategy,
  • Sajid Mahmood: Sajid Mahmood er uddannet jurist med fokus på kapitalmarkedet og arbejder som konsulent hos EY EMEIA Advisory Financial Services og har arbejdet der siden Januar 2017.

DeltagerDanmark:

  • DeltagerDanmark er en idébåret socialøkonomisk virksomhed.
  • DeltagerDanmarks konsulenter er specialister i organisering, involvering og engagement og bistår typisk kunder og samarbejdspartnere med konsulentydelser indenfor analyser, uddannelse og træning, konferencer, organisationsudvikling og kampagner.
  • DeltagerDanmark udvikler og driver desuden egne fondsfinansierede projekter indenfor fokusfeltet unge og chancelighed.
  • DeltagerDanmark består til daglig af cirka 10 medarbejdere.
  • DeltagerDanmark er etableret som en uafhængig og selvstændig socialøkonomisk virksomhed, stiftet og ledet af Rune Baastrup og Bjørn Hansen.
Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Katrine Dalsbo Silvestre

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 34

Send e-mail