LinkedIn Basic for studerende

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 14. marts 2018 kl. 16:30 til 14. marts 2018 kl. 19:00
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 30
Tilmeldingsfrist: 13.03.2018


Gå-hjem-møde: LinkedIn er i dag en afgørende platform til at udvikle og pleje dit professionelle netværk. LinkedIn er især nyttigt, hvis du gerne vil pleje og styrke dit netværk, som senere vil komme dig til gavn f.eks hvis du søger et job eller har brug for relevant feedback fra dine kontakter.

Du kan også bruge platformen til at dele din viden indenfor professionelle interessefelter, og blive inspireret når andre deler deres viden eller spændende artikler.


På LinkedIn er det vigtigt, at du står knivskarpt overfor rekrutteringsfolk, der er på udkig efter nye medarbejdere. Det er også væsentligt, at du er søgbar på LinkedIn og klar til at din profil bliver besøgt, så du kan fortælle, hvem du er, hvad du kan og hvad du vil.

Deltag derfor på dette event for at blive klædt på til din fremtid og få fundamentet for at brande dig selv online.

Der vil være en professionel fotograf til stede som vil hjælpe dig med at få taget et professionelt portræt til din LinkedIn profil.

Vigtigt!

Husk at medbringe din bærbare computer. Du skal have oprettet en LinkedIn profil inden arrangementet for at opnå det optimale udbytte.
Vi anbefaler at bruge din private bærbare pc, da virksomhedernes sikkerhedssystemer kan give udfordringer med at logge på eksterne netværk.

Hvis du medbringer din arbejdspc, anbefaler vi at du mindst en gang har været på et andet trådløst netværk end din virksomhed, så du er bekendt med, hvordan det gøres.

Kom 15 minutter før arrangementet går igang, så du kan nå at komme på trådløst netværk.

Målgruppe

Arrangementet er for studerende medlemmer af Finansforbundet, som har et begrænset kendskab til LinkedIn.

Underviser

Camilla Krogh Christensen er uddannet M.sc fra CBS og har en baggrund fra online marketingbureau, som Social Media ekspert. Hun opnåede som en af de første i Europa at blive Facebook-certificeret og er også cerficeret indenfor Googles platforme og har derfor en bred viden om digitale medier.
Camilla underviser både privatpersoner og virksomheder i brugen af sociale medier, og har været taler til Social Media Week CPH og i diverse ERFA grupper.

Program

Kl. 16.30: Kaffe og kage

Kl. 16.45: Arrangementet går i gang

Kl. 17.45: Fotografering

Kl. 18.10: Arrangementet fortsætter

Kl. 19.00: Tak for i dag

 

 

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Daniel Dalum-Larsen

Projektleder - Hvervning og Service

Markedsføring og Kommunikation, Markedsføring


Tlf. 32 66 14 30

Send e-mail