STB medlemsweekend

Kobæk Strand, Kobækvej 85, 4230 Skælskør
Dato: 21. september 2018 kl. 17:00 til 22. september 2018 kl. 16:00
Pris: 0,00 kr.
Udsolgt
Tilmeldingsfrist: 16.08.2018

Program for den årlige medlemsweekend for Service-/Teknikere og Betjente

I år er der skruet op for bluset med 2 eksterne oplægsholdere, som hver især vil få os til tænke over hverdagens små og store udfordringer – er det en udfordring, eller kan vi sige ”PYT” og komme glad videre?

Fredagen står i det politiske tegn.

Vores hverdag i forandring
Finansforbundets næstformand Steen Lund Olsen giver sit bud på, hvad der vil ske i den kommende tid i Finansforbundet – dermed også i jeres hverdag. Hvordan er udsigterne? Hvad gør Finansforbundet for jer? Hvad kan I selv gøre?

Steen Lund Olsen, er meget interesseret i at få ”noget med tilbage”, så I bedes forud for arrangementet, have tænkt over såvel spørgsmål som input til Steen. Som afslutning på den faglige del vil I få en kort briefing om, hvad fokusgruppen/Finansforbundet i øvrigt har gang i.

Lørdagen er en vekselvirkning af oplæg og teamopgave i det fri.

Kl. 08.00 - 10.00 Gå gladere hjem fra arbejdet, end da du kom
En enkelt “surstråler” skader hele afdelingens arbejdsmiljø ufattelig meget, og det påvirker både motivationen og samarbejdet. Alle kan have en dårlig dag, men ingen har ret til at berøve andre arbejdsglæden. Vær med til at skabe arbejdsglæde, du også kan tage med hjem.
Oplæg ved v/Freddy Meyer

Kl. 10.15 – 12.15 Hvad kan du bruge WLI Universet til?
Med udgangspunkt i WLI Universets mange spørgsmål, vil Steen Jensen, Finansforbundet få dig til at tænke over, hvorvidt det er DIG, der tager stilling til fremtiden i dit arbejdsliv, eller det er din leder/virksomhed.
Der vil ikke være fokus på CV-delen, men naturligvis vil Steen besvare spørgsmål.

Kl. 13.00 – 14.45 Ud i det fri med teamopgave

Kl. 15.00 – 16.00 Servicetjek på tilværelsen
Et underholdende og tankevækkende foredrag, hvor Michael Brautsch giver publikum et kærligt wake up call.
Det er sundt engang imellem at lave et servicetjek på sin tilværelse og forholde sig til, hvad den betyder for os og hvordan vi forstår vores værdier. Det kan være ved glædelige begivenheder som på fødselsdage, nytårsaften og lign. eller når en ulykke eller krisesituation rammer os.

Det er gratis at deltage. Der refunderes ikke kørsel, men kommer du vest for Storebælt, får du refunderet brobizz eller færgebillet.

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Evy Grønvall

Administrator

Politikudvikling


Tlf. 32 66 14 32

Send e-mail