Hvad er bitcoin og blockchain?

, SDC, Borupvang 1A, 2750 Ballerup,
Dato: 12. december 2017 kl. 16:30 til 12. december 2017 kl. 19:00
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 83
Tilmeldingsfrist: 11.12.2017

Gå-hjem-møde: Vær på forkant med fremtiden og forstå, hvad bitcoin og blockchain handler om. Du får også chancen for at prøve teknologierne af i praksis.

Til arrangementet får du en dybere indsigt i blockchain teknologien, der ligger til grund for blandt andet bitcoin. Arrangementet vil være delt op i en teoretisk og en praktisk del. I den teoretiske del lærer du mere om opbygningen af blockchain, og hvorfor disse repræsenterer en helt ny måde at gennemføre finansielle transaktioner. I den praktiske del får du mulighed for selv at lave transaktioner og efterfølgende se, hvordan de bliver inkluderet i en blockchain.

Du får:
•grundlæggende forståelse af bitcoin
•praktisk erfaring med blockchain transaktioner
•introduktion til private blockchain
•indsigt i mulighederne med blockchain – ud over valuta.

Underviser

Simon Ousager er naturvidenskabeligt uddannet, men han har beskæftiget sig med IT og programmering i de seneste år. Han er stifter af firmaet Paradigme Consult, der har specialiseret sig i bitcoin og blockchain. Hertil arbejder han med blockchain-app virksomheden Colorfly, som var først til at flytte ind i Finansforbundets nye Fintech-miljø.

Pris og tilmelding

Arrangementet er gratis og åbent for både medlemmer og ikke-medlemmer.

Hvis du ikke er medlem, sender du en mail til kredsoest@finansforbundet.dk og skriver Bitcoin og Blockchain, dit navn, din mailadresse samt din arbejdsplads i mailen.

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Sanne Krog Lund

Administrator

Service og administration, Kredsadministration


Tlf. 32 66 14 05

Send e-mail