IT specialist - har du de rigtige kompetencer?

Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg
Dato: 11. oktober 2017 kl. 17:00 til 11. oktober 2017 kl. 19:00
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 39
Tilmeldingsfrist: 02.10.2017

Gå-hjem-møde: Event for IT udviklere og programmører.

Fremtiden kalder på nye og andre kompetencer. Også for IT specialister. Kom med til en spændende aften med Dansk IT og Dansk Standard. Du får overblik over EU´s standarder inden for IT kompetencer og jobprofiler. Standarderne skal hjælpe til med at håndtere manglen på IT kompetencer i Europa i fremtiden og motivere til at styrke kompetencerne.

Vi viser dig EU's gratis tools hvor du kan mappe dine kompetencer og danne din personlige profil med kompetencer, færdigheder, viden og gaps. Overblikket kan du bruge strategisk i arbejdet med din egen udvikling og til udviklingssamtaler med din ledelse.

På aftenens event bliver der tid til at lave et eksempel på en kompetenceafklaring, som vi diskuterer i plenum. Og når du kommer hjem er du klar til at udarbejde din egen profil.

Tag din egen pc med.

Program

Kl. 16.30: Tjek ind, kaffe og kage
Kl. 17.00: Arrangementet går i gang
Kl. 18.00: Pause med sandwich
Kl. 18.30: Foredraget fortsætter
Kl. 19.00: Tak for i dag


Tilmelding

Arrangementet er for Finansforbundets medlemmer. Du er velkommen til at tage en kollega med, selv om din kollega ikke er medlem.
Hvis du vil med på arrangementet og ikke er medlem, så sender du os en mail med navn, mobil nummer, @mail og navnet på din virksomhed til fokus@finansforbundet.dk

Oplægsholder:

Philip Heller-Christensen, DANSK IT -LinkedIn

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Susanne Grantzau

Konsulent

Markedsføring og Kommunikation


Tlf. 32 66 14 36

Send e-mail