Grønne bobler og pionerånd med Per Wimmer

Finansforbundet, Applebys Plads 5, 1411 København K
Dato: 11. oktober 2017 kl. 09:30 til 11. oktober 2017 kl. 10:30
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 49
Tilmeldingsfrist: 26.09.2017

Morgenmøde: Få et bud på hvad den næste finansielle boble består af. Mød en entreprenør med egen investeringsbank og en billet til rummet. Per Wimmer forfølger kompromisløst sine drømme om rumfærd og verdensrekorder, men driver samtidigt en investeringsbank i London, hvorfra han har haft frit udsyn til flere finansielle fænomener og tendenser.

Forvent et foredrag med fagligt højt niveau, hvor der også er plads til at snakke om drømme, verdensrekorder og rumrejser.
Med udgangspunkt i den globale investerings- og finansverden giver finans- og verdensmand Per Wimmer et bud på, hvor den næste finansielle boble vil opstå. Han har været øjenvidne til nogle af finanskrisens mest dramatiske øjeblikke, og gør os gennem sine skarpe analyser klogere på, hvorfor den begavede investeringsstrategi nødvendigvis er langsigtet og baserer sig på strukturelle forandringer i verden.

Samtidig vil han fortælle hvordan man med pioneer/entrepreneurånd kan kaste sig ud i eventyr uden at være bange for det ukendte, være målrettet, effektiv og at tage kalkulerede risici når man træder ind på ukendt territorium.


Om Per Wimmer:
Verdens- og finansmand Per Wimmer kan, med mere en 60 lande på CV’et, roligt kalde sig verdensmand. Finansmand blev han med et job som investeringsrådgiver og siden afdelingsdirektør i investeringsbanken Goldman Sachs, siden aktierådgiver i Collins Stewart og i MF Global/Man Securities. I 2007 etablerede han sin egen investeringsbank i London, Wimmer Financial, som specialiserer sig inden for grøn energi med aktiviteter som kapitalrejsning, corporate finance og institutionel aktiehandel.

I dag bruger Per 80 pct. af sin tid på banken og resten på Wimmer Space, som står for en mængde arrangementer, foredrag, forskning og velgørenhed i relation til det han kalder sit rumprojekt, som skal enden med at Wimmer selv entrerer det ydre rum.

Foredragsholder

Per Wimmer

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Lisa Maria Dalby

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 10

Send e-mail