Fremtidens præstationsmålinger - nye veje i ledelse?

Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding
Dato: 10. oktober 2017 kl. 17:00 til 10. oktober 2017 kl. 20:00
Pris: 0,00 kr.
Venteliste
Tilmeldingsfrist: 08.09.2017

Gå-hjem-møde: Måling af præstationer er et felt i rivende udvikling. I de seneste år har flere større virksomheder på verdensplan og herhjemme ændret deres tilgang til præstationsmålinger radikalt. På dette gå-hjem-møde vil du få indblik i, hvad de nye tendenser inden for præstationsmålinger betyder for din ledelsespraksis.

Den grundlæggende tendens i fremtidens præstationsmålinger er, at der skal mere fokus på kundeværdien. Derfor måles og styres der i højere grad efter kundetilfredshed og udvikling i antallet af kunder.      I fremtiden vil medarbejderne samtidigt få mere ansvar, og det betyder, at den enkelte medarbejder får større frirum til selv at træffe beslutninger – fremfor blot at følge regler og procedurer. For lederne betyder det, at ledelsesarbejdet skal foregå tættere på medarbejderen og i højere grad med fokus på at vejlede medarbejderen i, hvordan man håndterer opgaverne.
I en række danske finansvirksomheder har de nye tendenser medført en arbejdsgang, som har bidraget til at styrke samarbejdskulturen i virksomheden. På dette gå hjem-møde stiller vi skarpt på udviklingen inden for præstationsmåling i forhold til, hvordan de nye tendenser har indflydelse på din hverdag som leder. Du vil høre meget mere om, hvad andre virksomheder gør og derigennem få inspiration til at optimere din egen ledelsespraksis.

Programmet vil veksle mellem oplæg og øvelser.

Vi vil bl.a. diskutere:

  • Fremtidens præstationsmålinger – hvad indebærer de?
  • Ændringer i præstationsmålinger – hvordan påvirker det ledernes arbejdsopgaver?
  • Medarbejdernes præstationer – hvad betyder udviklingen for medarbejdernes indsats?
  • Ledernes præstationer – hvad betyder udviklingen for ledernes egen indsats?

Underviser

Anders Raastrup Kristensen er ph.d., ekstern lektor på CBS og selvstændig forsker. Han er endvidere skrevet flere bøger om ledelse. Senest Strategisk selvledelse – ledelse mellem frihed og forretning (2013).

Foredragsholder

Anders Raastrup Kristensen

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Linda Kabels

Sekretær

Politikudvikling


Tlf. 32 66 14 39

Send e-mail