Styrk trivsel og bundlinje med CSR - Dag 1

Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart
Dato: 28. september 2017 kl. 09:30 til 28. september 2017 kl. 16:30
Pris: 0,00 kr.
Ledige pladser: 18
Tilmeldingsfrist: 27.08.2017

Er du MAB-er eller SUB-er og interesseret i at arbejde med din virksomheds CSR-strategi? Så er Finansforbundets CSR-kurset noget for dig.

Kurset giver dig en grundig introduktion til CSR og dets begreber, så du som MAB-er eller SU-B-er kan bidrage og tage ansvar på det strategiske og det taktiske arbejde.


CSR fylder mere og mere i de danske virksomheder og bruges både i forhold til bundlinje, markedsføring og dit arbejdsmiljø, men har du viden nok til at arbejde med og påvirke det strategiske niveau?

På kurset får du operationelle værktøjer, som du hurtigt kan tage i brug i forbindelse med arbejdet i bestyrelseslokalet og til møderne i SU. Værktøjerne er også meget nyttige, når du arbejder med at implementere og udleve CSR-strategien i virksomheden.

På kurset får du:

  • En grundig introduktion til CSR og dets begreber
  • Et grundlæggende kendskab til CSR i både et dansk og et internationalt perspektiv samt indsigt i arbejdet med nogle af de praktiske problemstillinger og modeller for, hvordan CSR er af både strategisk betydning for arbejdspladsen og for lokalsamfundet
  • En grundig indføring i CSR i forhold til Corporate governance og bliver i stand til at omsætte din viden i forhold til virksomhedens governance-struktur.
  • Kendskab til CSR's betydning for virksomhedens bundlinje og arbejdsmiljø
  • Praktiske værktøjer til at arbejde med CSR i din virksomhed.

Kurset forløbet over 2 dage den 28. septebmer og den 26. oktober 2017. Når du tilmelder dig, bliver du automatisk tilmeldt begge dage.

Tilbage

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål

Camilla Striib Jensen

Kursusadministrator

Work Life Investment


Tlf. 32 66 14 33

Send e-mail