Betalingsbetingelser

Nedenfor finder du betingelserne for betaling i forbindelse med arrangementstilmelding på Finansforbundet.dk.

Priser

Alle priser på Finansforbundet.dk angives i danske kroner og er inklusive moms.
 

Hvilke betalingsmuligheder er der?

På enkelte kurser kan du vælge at betale online (der vil løbende komme flere), ellers vil du få en faktura tilsendt. 
 

Hvor sender I fakturaen hen?

Vi sender altid fakturaen til din private adresse. Eneste undtagelse er Arbejdsmiljøuddannelsen, hvor vi sender til din arbejdsadresse, fordi det typisk er arbejdsgiveren, der betaler for uddannelsen.
 

Hvilke kort kan anvendes til at betale online?

Vi modtager betaling med Dankort/Visa Dankort/MasterCard.

 

Hvornår trækkes beløbet, når jeg betaler online?

Beløbet trækkes fra kontoen med det samme efter du har godkendt betalingen.
 

Hvad hvis jeg afmelder mig?

Har du betalt online, vil deltagergebyret blive tilbageført til det kort, du har betalt med. Hvis du har betalt på anden vis, skal du fortælle os, hvilket bankkonto (reg.nr. og kontonr.) vi skal overføre pengene til. Tilbagebetalingen vil ske inden for 10 dage.

Vær opmærksom på, at ovenstående kun gælder for afmelding inden afmeldingsfristen for arrangementet er udløbet. Afmelding efter udløbet afmeldingsfrist kun er muligt, hvis du kan dokumentere, at du f.eks. er blevet syg (lægeattest). 

 

Hvad hvis betalingen ikke gennemføres/afbrydes?

Går din betaling mod forventning ikke igennem, er du alligevel tilmeldt arrangementet, og du vil i stedet modtage en fakturaopkrævning pr. post. Du behøver altså ikke tilmelde dig igen.

 

Har jeg fortrydelsesret på købet?

Da det er en begivenhed (deltagelse på et arrangement), som du betaler for, er der ikke den almindelige fortrydelsesret som ved nethandel i øvrigt. Du kan dog afmelde dig frem til afmeldingsfristen for arrangementet, som du finder sammen med beskrivelsen af arrangementet.

 

Sikkerhed ved betaling med kreditkort
Vi anvender betalingssystemet DIBS. DIBS er godkendt af Nets Danmark A/S, og overholder således alle de krav om sikkerhed, som Nets Danmark A/S foreskriver.

Dette omfatter bl.a. kryptering af overførsler, kryptering af lagrede informationer, en omfattende systematisk test, virusbeskyttelse og anvendelse af krypteringscertifikat fra Verisign.

 

Hvordan kan jeg reklamere?

Ønsker du at reklamere over et arrangement, som du har deltaget på, kan du kontakte Service og Administration via medlem@finansforbundet.dk eller telefon 32 96 46 00.