23-08-2018

Bliv klogere og mere kreativ

Kursuskataloget for 2. halvår fra Finansforbundet er kommet. Du kan nu gå på opdagelse i efterårets tilbud og for eksempel vælge at høre Thomas Blachmanns foredrag om kreativitet eller melde dig og din gode kollega til et af de mange andre gå hjem møder, temadage, kurser og netværk.

Du kan finde tilbud, der har en bred appel, og tilbud, som er skarpt målrettet specifikke funktioner og arbejdsområder.

Blandt andet kan du vælge:

Arbejdsliv/personlig udvikling - Boost din karriere med en mentor eller Voksenliv – et kursus med fokus på seniorkompetencer

• IT – nudging i IT eller High Performance team

• Kommunikative kurser – Gør indtryk når du taler eller Compliance kommunikation – Intern politibetjent eller respekteret rådgiver

• Konferencer – Compliance konference 2018 – Styrke i samarbejdet.

Læs hele kursukataloget

Tilbuddene er kun for medlemmer af Finansforbundet, men lige nu kan du invitere din kollega med i fællesskabet. Din kollega kan få 3. måneders gratis prøvemedlemskab og kan dermed også gøre brug af tilbuddene i kursuskataloget.

Hjælper du din kollega med at blive medlem, bliver du belønnet med:

SuperGavekort på

• 400 kr. når du skaffer et nyt medlem
• 200 kr. når du skaffer kontaktoplysninger på en kollega, som vi ringer til, og som melder sig ind. Din kollega skal være indforstået med, at vi ringer

Alle får desuden et lod i puljen om et SuperGavekort – også selvom din kollega siger nej til medlemskab. Vi trækker lod om 4 supergavekort á 500 kr. hver måned i resten af året. Der er SuperGavekort til de første 2000.

Læs mere om de fordele, som din kollega vil få som medlem af Finansforbundet.