27-03-2017 |  May-Britt Mygh

Det er din overenskomst, så husk at stemme!

Det er dig som medlem, der skal tage stilling til overenskomstresultatet og dine fremtidige arbejdsvilkår.

​​Jyske Bank A/S er dækket af Finansforbundets overenskomst, og du skal derfor stemme om den overenskomst der er aftalt mellem Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening., Du stemmer elektronisk via det link, du har fået tilsendt i løbet af den i uge 11.

Linket er unikt, så hvert medlem kun kan stemme én gang, og din stemme er naturligvis anonym.

Hvis Finansforbundet ikke har din mailadresse, har du fået besked og afstemningslink via e-boks. Husk, at du selv kan registrere din mailadresse, så Finansforbundet fremover kan kontakte dig via email.

Du skal stemme senest d. 30. marts kl. 14. Resultatet af urafstemningen offentliggøres hurtigst muligt herefter.

Har du spørgsmål, så tag fat i din tillidsmand, eller Jyske Bank Kreds.

Læs mere om din nye overenskomst og afstemningen her