21-04-2015    

Bliv førstevælger i dit arbejdsliv

Fra d. 20. april kan medlemmer af Finansforbundet få en personlig karriereplan og booke en karrieresamtale på forbundets nye selvbetjeningsplatform WORKLIFE INVESTMENT UNIVERSE.

Hvad enten medlemmerne ønsker at blive i deres nuværende rolle, få ledelsesansvar, blive specialist eller flytte til helt nye opgaver inden eller uden for sektoren, så kan man som medlem få anvist en vej på Finansforbundets nye digitale selvbetjeningsplatform kaldet Worklife Investment Universe fra d. 20. april.
 
Platformen, der kan tilgås via mobil, tablet og desktop døgnet rundt, indeholder en række karriereafklaringsøvelser, der kan give input og inspiration til at udarbejde en personlig karriereplan målrettet det enkelte medlems behov. Derudover kan medlemmerne booke en samtale med en af forbundets karrierekonsulenter og få lavet en karrieretest, der bruges til at finde medlemmets primære karriereretninger og motiver samt til at identificere, hvordan man definerer succes, og hvad man virkelig motiveres af.
 
Målet er, at det enkelte medlem bliver bedst muligt rustet til lige netop dén karrierevej vedkommende ønsker.
 
I uge 17 vil Finansforbundet  sætte fokus på de nye muligheder rundt om i landet, når Finansforbundets Worklife Investment-bus kører afsted med forbundets formand Kent Petersen og tre karrierekonsulenter. De står klar til en snak med medlemmerne om kompetence og karriere, samt hvad Finansforbundets ellers kan gøre for dem.
 
Du kan læse meget mere om WORKLIVE INVESTMENT på Finansforbundets hjemmeside og på worklifeinvestment.dk
 
 
Se her hvornår Worklife Investment bussen holder i nærheden af dig.
 
 
Mandag den 20. april:
Kl. 9-12: Jutlander Bank i Aars
Kl. 13-16: Spar Nord i Aalborg
Tirsdag den 21. april:
Kl. 8-11: Sparekassen Kronjylland i Randers
Onsdag den 22. april:
Kl. 8-11: Jyske Bank i Silkeborg
Kl. 12.30-15.30: Middelfart Sparekasse i Middelfart
Torsdag den 23. april:
Kl. 9-12: Sparekassen Sjælland i Ringsted
Kl. 13-16: BEC i Roskilde
Fredag den 24. april:
Kl. 9-12: Nykredit i København
Kl: 13-16: Nets i Ballerup