05-12-2012

Velkommen til Danske Kreds’ nye hjemmeside

Danske Kreds har fået ny hjemmeside, som gør det lettere for dig at finde den information, du søger

Når du klikker ind på Danske Kreds’ hjemmeside, ser den anderledes ud, end den plejer. Det skyldes, at Danske Kreds har fået ny hjemmeside.

Den nye hjemmeside har et flot og overskueligt indtryk, som gør det let for dig at finde det, du søger. På hjemmesiden kan du finde nyheder fra Danske Kreds, formandens klumme om aktuelle sager, og du kan læse om Danske Kreds’ arbejde.

Du kan også stadig finde kontakter på alle i kredsbestyrelsen og sekretariatet, og du kan finde medlemstilbud og arrangementer, der passer til lige netop dig.

Som noget nyt er hjemmesiden en del af Finansforbundets hjemmeside, og det gør det lettere for dig at klikke dig fra Danske Kreds’ hjemmeside over til Finansforbundets hjemmeside, hvor du kan finde alle kurser og arrangementer under FOKUS.

I december har vi fire gange en julekonkurrence, hvor du kan vinde et gavekort, hvis du svarer rigtigt på ugens spørgsmål. Så følg med på Danske Kreds’ nye hjemmeside på adressen www.danskekreds.dk.