02-08-2013    

Tilbring ferien i en af Danske Kreds' ferielejligheder

Danske Kreds har fået endnu en ferielejlighed i Østrig, som medlemmerne kan leje. Du kan nu søge om at holde efterårs- eller vinterferie i ferielejlighederne i Berlin og Østrig

​Vil du opleve efteråret Unter den Linden eller hoppe i skistøvlerne i Østrig? Så er det nu, du skal søge om leje af Danske Kreds’ ferielejligheder i Berlin og Kaprun i Østrig.

Vinterperioden for 2013/14 strækker sig fra 24. september til og med 26. april. Her kan du søge om at leje lejlighederne fra 3. august til 16. august 2013. Hvis der er flere, der har søgt om leje i samme periode, bliver der i ugen efter den 16. august trukket lod blandt ønskerne.

Søg om leje

Du kan kun leje lejlighederne, hvis du er medlem af Danske Kreds. Du kan læse mere om lejlighederne på Danske Kreds’ hjemmeside eller søge om at leje lejlighederne.

Hvis du ikke har oprettet dig i ferieboligsystemet, skal du gøre det. Som udgangspunkt er dit brugernavn din fødselsdato, og din kode er de sidste fire cifre i dit CPR-nummer.

Hvis du får besked om, at du har vundet lodtrækningen, får du et lejebevis. Når du modtager lejebeviset, skal du indbetale lejen på 2.500 kr. Du kan læse de øvrige betingelser for leje her.

Spørgsmål om ferielejligheden kan rettes til mail@danskekreds.dk