Brugerundersøgelse

Hvad synes du om vores hjemmeside?

Vi gennemfører i øjeblikket en brugerundersøgelse på vores hjemmeside, fordi vi vil vide, hvordan vi kan gøre den endnu bedre.
 
Vi håber, at du har lyst og tid til at bruge 5 minutter på at besvare den. Alle svar er anonyme og bruges kun til forbedring af vores hjemmeside.

Om IT-klubben

Del siden:

Om IT-klubben

  IT-klubben er Finansforbundets faglige fællesskab for IT-medlemmer. Det betyder, at medlemmerne har et forum hvor deres IT-faglighed og de IT-faglige problemstillinger kan bringes til debat.

  Klubben er organiseret med en stor decentral involvering. De enkelte kredse foretager udpegning til klubben, og de udpegede er ansvarlige for at "bære" IT-klubben ud på de arbejdspladser de repræsenterer.

  IT-tillidsmændene er naturligvis en stor del af omdrejningspunktet for klubbens arbejde. Derfor bliver de også inddraget, både via de personer der er udpeget til IT-klubben, og via arrangementer og netværksaktiviteter fra det centrale Finansforbund.
   
  Der er skabt en vej til indflydelse via de politiske ansvarsområder. IT-klubben kan indstille emner til behandling i ansvarsområderne. Førhen skulle alt via kredsene, men det er ikke længere nødvendigt.
   

   

  Kontakt os hvis du er i tvivl

  Simon Schou

  Konsulent Politisk afdeling, Analyse

  Tlf: 32 66 14 44

  M: 24 79 11 28

   

   Relaterede arrangementer

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  ANDRE EMNER

  Alle

  Artikler fra Magasinet Finans

  3/9/2013

  Han fortæller historier med musikken

  Mads Langer bruger musikken til at udtrykke sig og fortælle historier. Til efteråret har du mulighed for at opleve ham til en intimkoncert på fem af Finansforbundets medlemsmøder.

  • 4

  Medlemsinformation

  29/10/2012

  Tjek din bilforsikring...

  OG SPAR PENGE. Langt de fleste, der har tegnet deres bilforsikring gennem Finansforbundet, vil kunne spare penge ved at flytte deres forsikring over i en ny ordning, som Finansforbundet har lavet med Tryg.

  • 4
  • 17

  Medlemsinformation

  29/10/2012

  Skulle samles op fra bunden efter fyring

  Halvandet år med dårligt arbejdsmiljø og en efterfølgende fyring havde efterladt 47-årige Bahija Andersen vred og såret, men i dag føler hun sig stærkere end nogensinde takket være hjælp fra forbundet.

  • 27

  Artikler fra Fagligt nyt

  22/4/2014

  April-nyt fra Finansforbundet

  Det er ved at være sidste chance for at benytte intromedlemskabet. Læs også om forbundets Facebook-side, om OK-resultatet på Grønland om hvervning på Finansnet.