Om IT-klubben

Del siden:

Om IT-klubben

  IT-klubben er Finansforbundets faglige fællesskab for IT-medlemmer. Det betyder, at medlemmerne har et forum hvor deres IT-faglighed og de IT-faglige problemstillinger kan bringes til debat.

  Klubben er organiseret med en stor decentral involvering. De enkelte kredse foretager udpegning til klubben, og de udpegede er ansvarlige for at "bære" IT-klubben ud på de arbejdspladser de repræsenterer.

  IT-tillidsmændene er naturligvis en stor del af omdrejningspunktet for klubbens arbejde. Derfor bliver de også inddraget, både via de personer der er udpeget til IT-klubben, og via arrangementer og netværksaktiviteter fra det centrale Finansforbund.
   
  Der er skabt en vej til indflydelse via de politiske ansvarsområder. IT-klubben kan indstille emner til behandling i ansvarsområderne. Førhen skulle alt via kredsene, men det er ikke længere nødvendigt.
   

   

  Kontakt os hvis du er i tvivl

  Simon Schou

  Konsulent Politisk afdeling, Analyse

  Tlf: 32 66 14 44

  M: 24 79 11 28

   

   Relaterede arrangementer

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  ANDRE EMNER

  Alle

  Artikler fra Magasinet Finans

  3/9/2013

  Han fortæller historier med musikken

  Mads Langer bruger musikken til at udtrykke sig og fortælle historier. Til efteråret har du mulighed for at opleve ham til en intimkoncert på fem af Finansforbundets medlemsmøder.

  • 10

  Medlemsinformation

  8/6/2015

  Dit job i en sektor under forandring

  Så er det igen tid til at mødes med kollegaer fra andre virksomheder til en god aften med fagligt input, networking og lidt godt til ganen, når Finansforbundet afholder 12 medlemsmøder under temaet ”Dit job i en sektor i forandring” rundt om i landet til efteråret.

  • 6
  • 2

  Medlemsinformation

  11/5/2015

  Vær godt forsikret på sommerferien

  Drømmerejsen er booket, taskerne pakket og solbrillerne fundet frem. Du har glædet dig til et af årets højdepunkter - sommerferien med familien. Og så sker det værst tænkelige: Du bliver syg enten før eller på ferien. Hvad nu?

  • 2

  Artikler fra Magasinet Finans

  15/1/2015

  Kent Petersen vil have en sikker hånd på roret

  I en lang årrække har ledelsen i TryghedsGruppen undladt at give medlemmerne økonomisk fordel af deres ejerskab. Hvis kunderne i både Nordea Liv & Pension og Tryg skal have et reelt udbytte af deres ejerskab af milliardformuen, er det vigtigt at få en kandidat ind, som vil sørge for at omsætte valgkampens gode intentioner til handling. Kent Petersen vil arbejde for at give kundernes ejerskab et reelt indhold.