Om IT-klubben

Del siden:

Om IT-klubben

  IT-klubben er Finansforbundets faglige fællesskab for IT-medlemmer. Det betyder, at medlemmerne har et forum hvor deres IT-faglighed og de IT-faglige problemstillinger kan bringes til debat.

  Klubben er organiseret med en stor decentral involvering. De enkelte kredse foretager udpegning til klubben, og de udpegede er ansvarlige for at "bære" IT-klubben ud på de arbejdspladser de repræsenterer.

  IT-tillidsmændene er naturligvis en stor del af omdrejningspunktet for klubbens arbejde. Derfor bliver de også inddraget, både via de personer der er udpeget til IT-klubben, og via arrangementer og netværksaktiviteter fra det centrale Finansforbund.
   
  Der er skabt en vej til indflydelse via de politiske ansvarsområder. IT-klubben kan indstille emner til behandling i ansvarsområderne. Førhen skulle alt via kredsene, men det er ikke længere nødvendigt.
   

   

  Kontakt os hvis du er i tvivl

  Simon Schou

  Konsulent Politisk afdeling, Analyse

  Tlf: 32 66 14 44

  M: 24 79 11 28

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  ANDRE EMNER

  Alle

  Artikler fra Magasinet Finans

  3/9/2013

  Han fortæller historier med musikken

  Mads Langer bruger musikken til at udtrykke sig og fortælle historier. Til efteråret har du mulighed for at opleve ham til en intimkoncert på fem af Finansforbundets medlemsmøder.

  • 7

  Medlemsinformation

  13/10/2014

  Få kontantrabat på bilforsikring hos Alka

  Når du tegner bilforsikring hos Alka, får du 1.000 kroner i tegningsrabat. Hvis du tegner forsikringen online via Finansforbundet.dk/forsikringer inden den 22. oktober får du 500 kroner oveni til gavekortet.dk,

  • 16
  • 4

  Medlemsinformation

  8/9/2014

  Er dit sommerhus vinterklart?

  Så er det snart tid til at lukke sommerhuset ned for vinteren. Mange af vinterens skader på sommerhuset kan forebygges, men hvis uheldet er ude, kan en sommerhusforsikring være guld værd.

  • 2

  Medlemsinformation

  8/9/2014

  Månedens tip

  Tror du, at du har fundet drømmejobbet, er det vigtigt, at du ikke bliver overrasket over, hvad du har skrevet under på! Som medlem af Finansforbundet har du mulighed for at få gennemgået din ansættelseskontrakt.

  • 19
  Footer menu exception: Exception has been thrown by the target of an invocation.

  Finansforbundet / Applebys Plads 5 / Postboks 1960 / 1411 København K

  Telefon 32 96 46 00 / Fax 32 96 12 25 / post@finansforbundet.dk

  Åbningstider: mandag-torsdag kl. 8.30 - 16.00 | fredag kl. 8.30 - 15.00