Om IT-klubben

Del siden:

Om IT-klubben

  IT-klubben er Finansforbundets faglige fællesskab for IT-medlemmer. Det betyder, at medlemmerne har et forum hvor deres IT-faglighed og de IT-faglige problemstillinger kan bringes til debat.

  Klubben er organiseret med en stor decentral involvering. De enkelte kredse foretager udpegning til klubben, og de udpegede er ansvarlige for at "bære" IT-klubben ud på de arbejdspladser de repræsenterer.

  IT-tillidsmændene er naturligvis en stor del af omdrejningspunktet for klubbens arbejde. Derfor bliver de også inddraget, både via de personer der er udpeget til IT-klubben, og via arrangementer og netværksaktiviteter fra det centrale Finansforbund.
   
  Der er skabt en vej til indflydelse via de politiske ansvarsområder. IT-klubben kan indstille emner til behandling i ansvarsområderne. Førhen skulle alt via kredsene, men det er ikke længere nødvendigt.
   

   

  Kontakt os hvis du er i tvivl

  Simon Schou

  Konsulent Politisk afdeling, Analyse

  Tlf: 32 66 14 44

  M: 24 79 11 28

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  ANDRE EMNER

  Alle

  Artikler fra Magasinet Finans

  3/9/2013

  Han fortæller historier med musikken

  Mads Langer bruger musikken til at udtrykke sig og fortælle historier. Til efteråret har du mulighed for at opleve ham til en intimkoncert på fem af Finansforbundets medlemsmøder.

  • 6

  Medlemsinformation

  29/10/2012

  Tjek din bilforsikring...

  OG SPAR PENGE. Langt de fleste, der har tegnet deres bilforsikring gennem Finansforbundet, vil kunne spare penge ved at flytte deres forsikring over i en ny ordning, som Finansforbundet har lavet med Tryg.

  • 4
  • 18

  Medlemsinformation

  29/10/2012

  Skulle samles op fra bunden efter fyring

  Halvandet år med dårligt arbejdsmiljø og en efterfølgende fyring havde efterladt 47-årige Bahija Andersen vred og såret, men i dag føler hun sig stærkere end nogensinde takket være hjælp fra forbundet.

  • 28

  Medlemsinformation

  5/5/2014

  Ny ferielejlighed i Spanien

  Lejlighederne i København, på Bornholm og i Berlin er meget populære, så nu har Finanssektorens Feriefond taget endnu et skridt ud i Europa og har fundet en dejlig lejlighed ved Costa Blanca i Spanien ud til Middelhavet.

  • 8
  • 90