Om IT-klubben

Del siden:

Om IT-klubben

  IT-klubben er Finansforbundets faglige fællesskab for IT-medlemmer. Det betyder, at medlemmerne har et forum hvor deres IT-faglighed og de IT-faglige problemstillinger kan bringes til debat.

  Klubben er organiseret med en stor decentral involvering. De enkelte kredse foretager udpegning til klubben, og de udpegede er ansvarlige for at "bære" IT-klubben ud på de arbejdspladser de repræsenterer.

  IT-tillidsmændene er naturligvis en stor del af omdrejningspunktet for klubbens arbejde. Derfor bliver de også inddraget, både via de personer der er udpeget til IT-klubben, og via arrangementer og netværksaktiviteter fra det centrale Finansforbund.
   
  Der er skabt en vej til indflydelse via de politiske ansvarsområder. IT-klubben kan indstille emner til behandling i ansvarsområderne. Førhen skulle alt via kredsene, men det er ikke længere nødvendigt.
   

   

  Kontakt os hvis du er i tvivl

  Simon Schou

  Konsulent Politisk afdeling, Analyse

  Tlf: 32 66 14 44

  M: 24 79 11 28

   

   Relaterede arrangementer

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  ANDRE EMNER

  Alle

  Artikler fra Magasinet Finans

  3/9/2013

  Han fortæller historier med musikken

  Mads Langer bruger musikken til at udtrykke sig og fortælle historier. Til efteråret har du mulighed for at opleve ham til en intimkoncert på fem af Finansforbundets medlemsmøder.

  • 10

  Medlemsinformation

  15/4/2015

  FinTech-Start Up weekend

  Sidder du med gode idéer til fremtidens finansielle produkter og services, så har du nu en unik mulighed for at få udviklet dine idéer.

  • 1

  Artikler fra Fagligt nyt

  19/2/2015

  Februarnyt fra Finansforbundet

  Læs blandt andet om lønundersøgelsen, privatøkonomisk basar for unge samt om arrangementer for ledere og projektledere.

  Medlemsinformation

  6/2/2015

  Godt forsikret på skiferien

  Vidste du, at du ikke længere kan blive transporteret hjem på den offentlige sygesikrings regning, hvis du kommer til skade på ski? Hvis du vil sikre, at du kan få sygebehandling og hjemtransport uden selv at skulle betale, skal du have en privat rejseforsikring.

  • 1