Brugerundersøgelse

Hvad synes du om vores hjemmeside?

Vi gennemfører i øjeblikket en brugerundersøgelse på vores hjemmeside, fordi vi vil vide, hvordan vi kan gøre den endnu bedre.
 
Vi håber, at du har lyst og tid til at bruge 5 minutter på at besvare den. Alle svar er anonyme og bruges kun til forbedring af vores hjemmeside.

Kreds Nordea

Del siden:

Kreds Nordea

Kreds Nordea er den faglige organisation for alle medarbejdere i Nordea. Vi arbejder for at forbedre rammerne for dit arbejdsliv. Det sker blandt andet gennem forhandling af din overenskomst og lokalaftaler.

 
Seneste nyt fra Kreds Nordea

Nyt fra Kreds Nordea

18/3/2014

En hverdag af udfordringer

Joan Hangaard Pedersen bruger hver dag tre timer på transport for at passe sit job i Servicedesk i PSL-gruppen i Århus, hvor hun nyder sine muligheder for udvikling i et job, hvor hun aldrig ved på forhånd, hvad dagen bringer

  • 1

Nyt fra Kreds Nordea

14/3/2014

Overenskomstforlig på plads

​Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening nåede torsdag aften frem til et resultat i de centrale overenskomstforhandlinger for finanssektoren.

Nyt fra Kreds Nordea

11/3/2014

Stem på generalforsamlingen

Skynd dig: Fredag den 14. marts er det sidste frist for tilmelding til Kreds Nordeas generalforsamling, hvis du gerne vil have stemmeret.

Nyt fra Kreds Nordea

7/3/2014

Finansforbundet har afgivet 2. konfliktvarsel

Finansforbundet har afgivet andet konfliktvarsel i overenskomstforhandlingerne med Finanssektorens Arbejdsgiverforening tidligt fredag morgen d. 7. marts. Forhandlingerne brød sammen ved partsforhandlingerne d. 18. februar og har siden d. 28.februar været i gang i Forligsinstitutionen, hvor de også fortsætter.